• Sasha Witteveen en haar contrabas.
• Sasha Witteveen en haar contrabas. Foto: Marco Borggreve

Lunchconcert met jonge toptalenten

capelle • Op donderdag 18 november organiseert de Werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering een lunchconcert in het Isala Theater, van 12:45 tot 13:30 uur.

Dit lunchconcert wordt verzorgd door twee jonge toptalenten en beiden winnaar van het Prinses Christina Concours: Sasha Witteveen op de contrabas en Jorian van Nee op de piano. 

Zij hebben al flink furore gemaakt tijdens concerten en op belangrijke festivals en ze waren diverse keren te horen op de radio en te zien op de televisie, onder meer bij Podium Witteman. 

Sasha Witteveen is onlangs in het nieuws geweest doordat haar inzamelingsactie voor de aanschaf van een nieuwe contrabas gelukt was. Op het lunchconcert zal zij graag laten horen hoe mooi haar nieuwe instrument klinkt, dat speciaal voor haar gebouwd is in Italië door Sergio Scaramelli. 

Jorian van Nee speelt op de vleugel van het Isala Theater, maar heeft thuis een Bechsteinvleugel die hem ter beschikking is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Kaarten voor het lunchconcert zijn verkrijgbaar voor drie euro (inclusief koffie/thee) en zijn te koop bij de kassa van het Isala Theater en via www.isalatheater.nl. Coronatoegangsbewijs is verplicht.