Bodytec Claudia heropent deuren

capelle • Bodytec Claudia heeft deze week haar studio aan de Capelseweg in Capelle-Schenkel heropend. Sinds januari van dit jaar was de locatie dicht geweest, omdat zij onderdeel werd gemaakt van een vaccinatielocatie. Een deel van de trainingen moest naar buitenlocaties worden verplaatst. Naast de buitenlocatie opende Claudia een studio in de sporthal aan de Lijstersingel. In deze studio geeft zij niet alleen de EMS training (een zeer effectieve spier- en conditietraining in slechts 20 minuten), maar biedt zij ook zuurstoftherapie aan. Deze locatie was eigenlijk een tijdelijke oplossing, maar bevalt zo goed dat zij besloot deze te behouden. Een knappe uitbreiding tijdens een crisisperiode. En binnenkort is dan eindelijk zover. Na tien maanden heeft zij de deuren van haar vertrouwde studio aan de Capelseweg weer geopend en kan ze er weer met volle kracht tegenaan.


Twee keer verlies voor CVV Zwervers

capelle • De midweekse wedstrijd tegen Spartaan '20 en de zondagontmoeting met Den Hoorn leverden CVV Zwervers exact nul punten op. In dat laatste duel miste Zwervers liefst zes basisspelers vanwege blessures. Desondanks had men lang uitzicht op een puntendeling. Een doelpunt uit het niets bezorgde de thuisclub echter de 2-0, waarna het over en sluiten was. Zwervers vindt zichzelf hierdoor terug op de twaalfde plaats in de eerste klasse B.


VCN-volleybalsters pakken overwinning

capelle • Groots was het zeker niet wat de volleybalsters van Laudame Financials/VCN in de thuiswedstrijd tegen Set-Up'65 lieten zien, maar winstgevend was het optreden wel. De Capelsen wonnen met 3-1 via de setstanden: 25-17, 19-25, 25-20 en 25-20. De VCN-heren wachten nog steeds op hun eerste competitieoverwinning. Uit bij Taurus ging de ploeg van trainer Ferry van Hal met 3-1 onderuit. Desondanks konden de mannen terugkijken op een heel behoorlijk optreden in Houten.