• Voorstelling over Frank Sinatra
• Voorstelling over Frank Sinatra Foto: Martin Dijkstra

'Sinatra - Under his skin' in theater

capelle • Op donderdag 18 november is er in het Isala Theater een voorstelling over het leven en de muziek van zanger en acteur Frank Sinatra.

Jim Bakkum brengt samen met Mr. First Dates Sergio Vyent en de dertienkoppige Dutch Concert Big Band een voorstelling over het leven en de werken van Frank Sinatra. Een avond vol herkenning.
De grootste hits van Frank Sinatra, die kent iedereen. Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon zijn nummers die in ons collectief geheugen gegrift staan. ‘The Voice' is vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière terwijl hij meer was dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het verdere leven van Sinatra zijn voor veel mensen dan ook onbekend.

In Sinatra - Under His Skin worden niet alleen de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band, maar ook de schandalen en geheimen van Ol' Blue Eyes kunnen niet ontbreken en worden gebracht door Sergio Vyent. Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). 

Deze voorstelling vindt plaats in de grote zaal van het theater. Kaarten zijn nog te koop via www.isalatheater.nl/agenda en kosten 30,75 euro per stuk.