Straatvoetbal-toernooi in Capelle Schollevaar

capelle • Op zondag 7 november is er een straatvoetbaltoernooi aan de Hermitage in de wijk Schollevaar. Zes teams kunnen meedoen aan dit toernooi, dat om 13:00 uur begint op het Teerveld (Hermitage). Ieder team mag vijf spelers opstellen en wisselspelers zijn toegestaan. Aanmelden kan bij Joël Boateng, door te bellen of te whatsappen naar 06 8209 1331. Eten en drinken zijn aanwezig, en bovendien zijn er prijzen te winnen.


Webinar over dementie

capelle • Op initiatief van Welzijn Capelle is er op 8 november een webinar over dementie. Het is een informatieve avond over het stellen van een tijdige diagnose en passende opvolging. Hoe stelt de arts vast of er dementie aanwezig is? Welke rol heeft de huisarts en welke de specialist? Hoe ver staat de wetenschap in de behandeling van dementie? Hoe zet je je leven terug op de rails na een diagnose. Het programma duurt van 19:30 tot 20:30 uur. Aanmelden kan via watisertedoenincapelle.nl.


Inloopavond Vijvergebied in Capelle-West

capelle • Op woensdag 3 november is er een informatieavond in Knop-Op over de ontwikkeling van ‘Het Nieuwe Vijvergebied'. Buurtbewoners zijn daarbij uitgenodigd om over de plannen te spreken. De inloopavond begint om 19:30 uur in Knop-Op (naast de vijver).