Correctie: ingezonden brief Aquapelle

capelle • Wegens een communicatiefout stond er foutieve informatie in de ingezonden brief in de krant van 20 oktober. Mevrouw Bosselaar wil aanvullen wat voor haar belangrijk is. "Allereerst ís er nog geen helling bij Aquapelle, zoals geschreven staat in de krant van 20 oktober. Dit zou veel mensen echter wel helpen".

"Doordat er geen overkapping is boven de trappen is, is de leuning bij zon te warm om vast te houden en als het regent, is hij glad. Er is maar één (te brede en hoge) leuning in het midden, maar de trap is erg hoog. Er is geen lagere leuning voor kleinere mensen en kinderen. Als er zwemmers van boven naar beneden willen en een ander naar boven, wie kan dan die ene leuning gebruiken? Als je naar binnen wil en met de lift moet, moet je buiten aanbellen, maar die bel zit op 1,5 meter hoogte. Als je in een rolstoel zit kan dat moeilijk zijn. Bij de receptie is geen verlaagd stuk dat je daar goed bij kan en daarna door het poortje moet je door een gang dan door een deur die heel zwaar open gaat. Waarom geen knop, dat als je een stok of rollator hebt, het niet zo vervelend is? In de kleedkamers is geen alarm, in de doucheruimtes zijn geen handgrepen en er is geen juiste afstelling van de deur bij de uitgang. Ook wil ik graag dat er een oplossing voor scootmobiels komt; eerst mochten die in de hal staan, maar nu niet meer. Ik heb nog niet ondervonden waar het bord 'minder-valide vriendelijk' vandaan komt en wie dat heeft uitgegeven. Daarnaast zoude wethouder mij hierover bellen in september, maar dat is nog niet gebeurd".


Momine wint ook derde MMA-partij

utrecht/capelle • MMA-vechter Mohamed Amine (Momine) heeft zijn derde professionele partij op rij gewonnen. Op het Next Generation Warriors evenement in Utrecht won hij afgelopen zaterdag van Stanislav Romanov na twee rondes op technische knockout.