Zwervers schiet tekort tegen VUC

den haag • CVV Zwervers speelde geen beste uitwedstrijd tegen het Haagse VUC. De Capellenaren verloren met 3-1. De ploeg van trainer Ton van Bremen opende sterk met dominant en goed voetbal. Na 20 minuten kwam Melivai Krolis zelfs helemaal vrij voor de keeper maar hij wist niet te scoren. Toen 10 minuten voor rust Roelof Breukhoven met een lies/hamstring blessure van het veld ging, nam VUC het initiatief over en speelde Zwervers een heel andere wedstrijd. Ook de tweede helft werd het niet beter en was het initiatief volledig in handen van VUC, dat uitliep naar 3-0. Bij Zwervers speelden iets teveel spelers onder het niveau dat ze in eerdere wedstrijden wel brachten. Giovanni Mario Soares maakte aan het eind nog de eretreffer, waarmee Zwervers op 3-1 kwam. Naast de uitvallers Roelof Breukhoven en Jason Postema begon Zwervers zonder de sterkhouders Charlton Sambo en Marlon Oranje. Beiden moesten het duel geblesseerd aan zich voorbij laten gaan.