Cady '73 blijft winnen

capelle • Ook zaterdag hebben de U22 mannen van Cady hun wedstrijd weten te winnen. In een zware wedstrijd werd knap van het tot dan ongeslagen Arnhemia Eagles uit Arnhem gewonnen met 62-48. In de thuishal begon Cady niet goed aan de wedstrijd, na enkele minuten was het 8-0 voor de gasten. Daarna ging het langzaam lopen voor Cady, dat door omstandigheden maar over zes fitte spelers kon beschikken; de tegenstander had er tien. Ondanks de onderbezetting liet Cady in het derde kwart zien dat de conditietrainingen zijn vruchten begonnen af te werpen.

Langzaam maar zeker werd steeds vaker de vijandelijke basket gevonden en werd een gaatje geslagen. Verdedigend werd nauwelijks meer iets weggegeven door de strakke man-to-man verdediging. Uiteindelijk boekte het team een vrij riante overwinning. Cady speelt op 30 oktober in Wijchen de zware uitwedstrijd tegen concurrent Wyba, een team dat ook nog ongeslagen is.