HC Capelle Dames 1 diep door het stof

woerden • Afgelopen zondag moest HC Capelle Dames 1 naar de gedoodverfde kampioen Woerden Dames 1. Op alle fronten werd Capelle afgetroefd, en al in de 2e minuut viel het eerste doelpunt. Onnodig balverlies en slordig spel op eigen helft zorgde er voor dat Woerden de voorsprong gestaag kon uitbouwen tot 0-4, aleer uit een toegekende strafcorner Sabine Kooiman tegen kon scoren. In de tweede helft kwam Capelle er, ondanks goed keeperswerk van Anouk van Adrichem, niet meer aan te pas en werd het uiteindelijk 1-9.

Dames VCN nog ongeslagen

capelle • In een spannende vijfsetter heeft het damesteam van VCN thuis in de Eredivisie afgerekend met Peelpush Dames 1 uit Meijel. Door een 2-2 stand na vier sets moest de vijfde set uitsluitsel geven. VCN greep de beslissende set; het werd 15-13.