SVS pakt punt van koploper CWO

capelle •  SVS wist een tweede sportieve succes te boeken in de nog prille voetbalcompetitie. Na de verdienstelijke 2-3 overwinning bij titelkandidaat Sparta werd zaterdag koploper CWO op 1-1 gehouden. De eindstand was al bij rust bereikt. De thuisploeg kwam aan de leiding door een treffer van Chris van der Graaf. Vervolgens kregen de gasten een strafschop na een lichte overtreding van Capellenaar Muhammet Hidir in het zestienmetergebied. SVS knokte zich na deze tegenvaller goed terug en toonde zich vooral verdedigend sterk..

CVV Zwervers flink onderuit bij DOSKO

bergen op zoom • Het is CVV Zwervers niet gelukt een goed resultaat mee te nemen uit Bergen op Zoom, waar DOSKO met 4-1 aan het langste eind trok. In de eerste helft zag het er nog niet naar uit dat de Capelse zondag eersteklasser een zware nederlaag ging lijden. Het was Swendley Albertus die Zwervers op een 0-1 voorsprong bracht. Na de pauze wist DOSKO uit twee spelhervattingen te scoren, waarna de gelijkmaker van Charlton Sambo werd afgekeurd en de thuisclub verder uitliep, ondanks pressie van de Van Bremen-elf.

KCC/CK Kozijnen bereidt zich voor

capelle • De korfballers van KCC/CK Kozijnen spelen enkele vriendschappelijke duels voor ze zich gaan wijden aan de zaalcompetitie. Komende zaterdag treft men DVO/Accountor in en uitwedstrijd, op 23 oktober wacht een duel met KZ/Thermo4U.

VCN-vrouwen slaan toe in Zwolle

zwolle • De volleybalsters van Laudame Financials/VCN boekten een mooie 1-3 overwinning op Dkoppz Zwolle. Het werd 1-3 in het voordeel van trainer Ivo Munter en zijn volleybalsters. De mannen van Laudame Financials/VCN sloegen eveneens toe. In een spannend gevecht met Numidia/Limburg wonnen ze knap met 2-3.