Cady-mannen slaan opnieuw slag in competitie

capelle • Het Mannen-U22 team van Cady heeft ook zijn tweede wedstrijd gewonnen. Hot Pepper Heat uit Zwanenburg werd met 88-44 gemakkelijk verslagen. De gastheren uit Capelle aan den IJssel begonnen met veel energie aan de wedstrijd. De ene score was nog mooier dan de andere en zo stond er snel een riante 18-0 voorsprong op het scorebord. Via een ruststand van 51-15 liep Cady verder weg tot maximaal 66-21 in het derde kwart. In het laatste kwart waren de energie en focus weg en ging de wedstrijd uit als een nachtkaars. Uiteindelijk kwam het eindsignaal bij 88-44 en kon Cady alleen zichzelf kwalijk nemen dat het niet de 100 had gehaald. Senne en Jess waren de topscorers met respectievelijk 25 en 19 punten, maar ook Milan scoorde vier driepunters en een totaal van 14 punten. Met de winst voert Cady de ranglijst in de tweede divisie aan. Komende zaterdag spelen de Capelse basketballers een thuiswedstrijd tegen het eveneens ongeslagen Arnhemia Eagles uit Arnhem; een regelrechte kraker dus in de sporthal aan de Lijstersingel.