Capelle stelt teleur tegen DUNO

capelle • vv Capelle kwam in zijn thuiswedstrijd tegen DUNO zaterdag niet verder dan een teleurstellende puntendeling: 0-0.

Het begon nog wel voortvarend voor Capelle, want in de eerste tien minuten kreeg Marvin van der Made twee goede kansen. De eerste ging na een vrije trap over het doel en de tweede was veel groter, maar keeper Lars Molenaar redde met de rechtervoet. Ook Joshua Kassels kreeg later nog een mogelijkheid, maar hij schoot hoog over. Na één minuut of twintig kwam DUNO beter in het spel en veroverde met goede combinaties het middenveld. Er waren een paar schotpogingen, maar die waren alle veel te zacht. Het eerste echte schot van Samed Öztopark werd in de 33e minuut gekeerd door keeper Marc van Splunter.

Het enige verder noemenswaardige moment kwam er in de 43e minuut.
Een schot van Marvin van der Made werd van richting veranderd, maar belandde op de paal. Na de rust was er weinig verandering en DUNO bleef de baas op het middenveld. Een vrije trap van Eric Jansen ging net naast en in de 57e minuut schoot Marlon Slabbekoorn nog voorlangs het doel. Even later was balverlies bijna fataal, maar Marc van Splunter, die aanvankelijk ver voor zijn doel stond, redde snel teruglopend het dreigend gevaar.
In de 65e minuut een kans voor DUNO spits Arthur Gatsjatrian, maar zijn intikker verdween net naast de paal. Vier minuten later weer een kans voor Marlon Slabbekoorn, die zijn inzet tot corner verwerkt zag worden. Daarna schoot DUNO via invaller Maurits de Baar over en naast. In de 77e minuut greep trainer Ralph Kalkman in en wisselde drie spelers. Jeffrey Rijsdijk kon daarna nog twee keer uithalen. Hij schoot na een corner net naast het doel en in de extra tijd miste een vrije trap tot slot ook het vijandelijke doel. Slotconclusie op 't Slot: een middag om snel te vergeten.