KCC pakt volle winst bij Blauw-Wit

amsterdam • Na het betere stuntwerk in de thuiswedstrijd van vorige week tegen Fortuna, wist KCC/CK Kozijnen ook zaterdag te vlammen. Uit bij Blauw-Wit werd een 15-18 overwinning binnengesleept door de korfbalformatie van trainers Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink.

KCC sloeg in de loop van de eerste helft een gat van zes treffers. De ruststand was uiteindelijk 7-12 in Capels voordeel. Blauw-Wit veranderde naar een verdedigend plan, waardoor KCC het een groot deel van de tweede helft moeilijk had. De Amsterdammers kwamen terug in de wedstrijd en halverwege de tweede helft was het 12-14. Tweemaal kon de thuisploeg terugkomen tot op één punt, maar de gelijkmaker bleef uit. In de slotfase sloeg KCC andermaal toe: 15-18.