Kinderloopfeest: de IJsselkidsrun

capelle • Klaar voor de start, af! IJsselkids Kinderopvang doet dit jaar weer mee met de IJsselkids Run op zondag 3 oktober. 

“Na onze eerste deelname in 2019, is 2020 overgeslagen,” vertelt Maggie van den Bosch, regiomanager van IJsselkids. ”De planning is dat we dit jaar weer van start kunnen.” De IJsselkids Run is een hardloopevenement speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. Iedereen mag meedoen. Aan de eindstreep wacht een medaille. “Wij zijn opnieuw de trots sponsor van het evenement", aldus Maggie van den Bosch. “Er is sprake van een mooie samenwerking. Bij IJsselkids hechten we veel waarde aan sport en bewegen, dus een hardloopevenement past hier perfect bij. Het mooie is, is dat niet alleen kinderen die bij ons op de opvang zitten mee kunnen doen: echt alle kinderen uit Capelle en omgeving zijn van harte welkom.”

De IJsselkids Run op zondag 3 oktober is een echt familiefeestje. Niet alleen de kinderen lopen mee, ook ouders mogen meelopen of zelf meedoen aan één van de andere afstanden. Naast de langere afstanden en dit jaar ook wandeltochten en virtual runs, is er een mooi parcours uitgezet tot en met 12 jaar. Zij kunnen kiezen uit 500, 650 of 1300 meter. Uiteraard ontvangen ze bij de finish een mooie medaille. Met dank aan winkelcentrum De Koperwiek worden er 200 inschrijvingen gratis vergeven. Meer weten of inschrijven? Kijk op www.halvemarathoncapelle.nl/kids-run.


KCC doet mee aan Sportweek

capelle • KCC/CK Kozijnen grijpt de Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september aan om mensen korfbal te laten ontdekken. Bij KCC kunnen sporters van alle leeftijden en niveaus terecht. Van jong tot oud, en van (oud-) korfballer tot beginner. Op woensdag 22 september zijn alle kinderen van 3 tot en met 10 jaar van harte welkom om een keertje gratis mee te komen trainen. Voor alle deelnemers is er een leuke verrassing. De Kangoeroes (3 tot 7 jaar) zijn welkom van 17:00 tot 18:00 uur, en de oudere kinderen (7 t/m 10 jaar) van 18:00 tot 19:00 uur. Wie de Doe-Mee training leuk vond, mag nog vijf keer gratis meedoen met de ‘gewone' trainingen. Meer informatie op korfbalkids@kcconline.nl.