Louter schade bij botsing Abraham van Rijckevorselweg

capelle • Bij een botsing op de Abraham van Rijckevorselweg zijn vorige week dinsdag geen gewonden gevallen. Wel was er veel schade aan de voertuigen. Het ongeluk gebeurde aan het eind van de middag ter hoogte van de Wormerhoek en Wijde Wormer, vlakbij de kruising. De hulpdiensten rukten door de aard van het ongeluk uit, maar er bleken geen gewonden te zijn. De weg was enige tijd afgesloten voor verkeer. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


IJsselkids Run is terug

capelle • Na afwezigheid in 2020 keert het hardloopevenement IJsselkids Run dit jaar terug. De IJsselkids Run is een hardloopwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar, die dit jaar op zondag 3 oktober plaatsvindt. Voor de jonge Capellenaren worden parcoursen van 500, 650 en 1300 meter uitgezet. Alle kinderen ontvangen bij de eindstreep een medaille. Omdat deze dag in het teken staat van familie, kunnen ouders en jongeren ook meelopen op langere afstanden of meedoen aan virtuele hardloopwedstrijden. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op https://www.halvemarathoncapelle.nl/kids-run/.


Isala Theater is verkoop nieuw seizoen gestart

capelle • Nu de coronamaatregelen grotendeels opgeheven zijn, kan het publiek weer reikhalzend uitzien naar een nieuw theaterseizoen. Het Isala Theater is begonnen met de verkoop van kaarten voor nieuwe voorstellingen. Hoewel de kaartverkoop voor voorstellingen in september en oktober eerder al aan de gang was, kunnen cultuur- en theaterliefhebbers nu ook kaarten bestellen voor de voorstellingen die later plaatsvinden.