Wethouder John van Engelen opent samen met Sanne Verwer en Arjanne de Vries van winkelcentrum Cityplaza de 'Be Your Selfie Tour'.
Wethouder John van Engelen opent samen met Sanne Verwer en Arjanne de Vries van winkelcentrum Cityplaza de 'Be Your Selfie Tour'. Foto: Aangeleverd
met video

Dertien selfiespots op winkelcentrum Cityplaza zijn vanaf nu geopend

Algemeen 781 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Wethouder John van Engelen heeft vandaag samen met Sanne Verwer en Arjanne de Vries van winkelcentrum Cityplaza de ‘Be Your Selfie Tour’ officieel geopend. De tour bestaat uit dertien selfie kamers die door het hele winkelcentrum heen zijn geplaatst. Van een kamer met roze angelwings en een telefooncel tot een ‘upside down of candy room’.  

De tour is speciaal ontworpen om bezoekers van Cityplaza hun perfecte plaatje of video te laten maken. Maar dat is niet de enige boodschap, de naam zegt het al: de tour moet vooral ruimte bieden om gewoon jezelf te mogen zijn.

‘Instagrammable selfie trend’
Het concept van de tour speelt in op de huidige ‘instagrammable selfie trend’, wat betekent dat deze uitnodigt tot delen op sociale media door gebruik van kleurrijke achtergronden en opvallende elementen.

De dertien kamers zijn zo ontworpen dat iedereen de mogelijkheid heeft zijn of haar eigen ‘statement’ te kunnen maken. Van groots en expressief tot klein en intiem. 


Voor jong en oud
“De Be Your Selfie Tour geeft de bezoeker de ruimte zichzelf te kunnen zijn. Of je nu alleen langskomt, een groep vrienden en vriendinnen meeneemt, met je kinderen óf kleinkinderen de kamers bezoekt. De kamers zijn ‘fun’ voor jong en oud”, schrijft eigenaar van het winkelcentrum Wereldhave in een persbericht.

‘Lekker jezelf zijn’
“Met de Be Your Selfie Tour geven we onze bezoeker ondanks de huidige coronatijd weer de ruimte om zichzelf te uiten, in welke vorm dan ook. Want of je nu lekker gek, hangend onder of boven een teddybeer, of zwierend op de schommel op de foto wil, in deze kamers mag je lekker jezelf zijn en jouw unieke plaatje schieten”, aldus marketingmanager Sanne Verwer van Cityplaza.

‘Mooie afleiding’
Ook de gemeente Nieuwegein is enthousiast over de insteek. “De tour is een leuk initiatief. Juist met de beperkende maatregelen vanwege corona hebben we behoefte aan ontspanning. Het is een hele mooie afleiding. En hoe leuk is het om tijdens een bezoek aan het mooie winkelcentrum Cityplaza even lekker gek te doen”, zegt wethouder John van Engelen.

Gratis
De tour is helemaal gratis en de bezoekers kunnen van 28 januari tot 8 mei de kamers komen bezoeken. Dit kan door zich in te schrijven via www.cityplaza.nl. Op deze website staan ook de openingstijden en dagen. Tijdens deze periode zijn er verschillende activiteiten gepland, van TikTok-workshops tot professionele fotoshoots: er is van alles te beleven.

Corona
Winkelcentrum Cityplaza volgt de huidige coronamaatregelen en deze worden ook toegepast in de selfierooms. De wachtrijen en toegang tot de kamers vindt plaats onder begeleiding. De kamers worden meerdere malen per dag gecontroleerd en schoongemaakt.

Wethouder John van Engelen poseert met een eenhoorn in een van de dertien selfie kamers.
Foto in een van de dertien selfie kamers op Cityplaza.
Foto in een van de dertien selfie kamers op Cityplaza.
Foto in een van de dertien selfie kamers op Cityplaza.
Foto in een van de dertien selfie kamers op Cityplaza.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis wil medicijnresten in afvalwater verminderen Nieuws 8 uur geleden
• De Beursfabriek in Nieuwegein, waar momenteel 120 asielzoekers worden opgevangen.
Gemeente Nieuwegein: 'Crisisnoodopvang in de Beursfabriek verloopt rustig' Nieuws 9 uur geleden
• Girls Day 2022 bij LBP|SIGHT in Nieuwegein.
Girls' Day bij bedrijf in Nieuwegein moet meiden warm maken voor techniek Nieuws 27 mrt, 15:59
• In City Nieuwegein wordt momenteel volop gebouwd.
Één torenkraan minder in City Nieuwegein: 'Hijsen tot grote hoogte zit erop' Nieuws 27 mrt, 15:38
• City Park werd afgelopen zomer geopend.
Nieuwegeins park moet hondenpoepvrij blijven: 'We rekenen op begrip van baasjes' Nieuws 27 mrt, 15:18
• Marco Barten (l) en Dyon Verkruijssen (r) schudden elkaar de hand na tekening van het contract.
Marco Barten nieuwe hoofdtrainer van Nieuwegeinse korfbalvereniging Sport 27 mrt, 15:11
• CDA-raadslid Gerben Horst is kandidaat voor het Europees Parlement.
Nieuwegeins raadslid Gerben Horst kandidaat voor Europees Parlement Nieuws 27 mrt, 14:06
Afbeelding
Stroomstoring in Nieuwegein verholpen, oorzaak was defecte elektriciteitskabel UPDATE 27 mrt, 08:55