DCIM\100MEDIA\DJI_0161.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0161.JPG

Mercedes-Benz Occasion Outletshow bij ROGAM

  Zakelijk

Regio - Van 19 tot en met 23 november aanstaande zijn het de Occasion Outletdagen bij ROGAM Bergschenhoek, al bijna 65 jaar dé officiële Mercedes-Benz dealer van Groot Rotterdam en Gouda. Tijdens deze dagen bent u van harte welkom in onze Showroom in Bergschenhoek en kunt u profiteren van de diverse extra acties en enorme kortingen op onze volledige voorraad Certified Bestelwagens.

Waarom een occasion Bestelwagen kopen?

Een occasion bestelwagen kopen, met de betrouwbaarheid van een nieuwe? Het Mercedes-Benz Certified kwaliteitslabel biedt u veel zekerheid tegen een zeer scherpe prijs. Wij controleren alle bestelwagens op 65 essentiële punten, zodat wij er zeker van zijn dat iedere Sprinter, Vito, Citan of V-Klasse occasion ook het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified verdient. Dat vertaalt zich ook meteen door in een aantal andere unieke voordelen voor u. Zo krijgt u standaard merkgarantie, een onderhoudsvrije start en gratis pechhulp in heel Europa.

Over ROGAM

Al bijna 65 jaar is ROGAM dé Rotterdamse bedrijfswagendealer voor Mercedes-Benz in Groot Rotterdam en Gouda, met sinds kort ook Dordrecht als officiële Mercedes-Benz Aftersales partner voor bestel- en vrachtwagens. U kunt bij ons terecht voor service en onderhoud en wij leveren nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Met onze 4 vestigingen, op goed bereikbare locaties in Bergschenhoek, Dordrecht, Gouda (Moordrecht) en Rotterdam (Spaanse Polder), helpen wij u snel de weg weer op en verkopen wij originele Mercedes-Benz onderdelen.

De bestel- en vrachtwagens zijn slechts een onderdeel van het complete mobiliteitsconcept van ROGAM. Wij ontzorgen onze klanten volledig met service en onderhoud, leasing en verzekeringen. “Alles onder één dak”, dat is de kern van de dienstverlening van ROGAM.

Praktische informatie

De Occasion Outletshow is op 19 t/m 22 november te bezoeken van 08.00-18.00 uur en op zaterdag 23 november van 09.00-17.00 uur. Locatie: ROGAM Bergschenhoek, Bergweg-Zuid 102, 2661 CV Bergschenhoek. Meer informatie is te vinden op https://www.rogam.nl/acties/occasion-outletshow

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden