Onze vestiging aan de Klaverbaan 22 in Capelle a/d IJssel
Onze vestiging aan de Klaverbaan 22 in Capelle a/d IJssel (Foto: Orange Motors)

The Big Event bij Opel dealer Orange Motors Capelle a/d IJssel

  Zakelijk

Capelle - Opel dealer Orange Motors Capelle a/d IJssel maakt het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 5 tot en met 15 september, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

“The Big Event strijkt september 2018 weer in Capelle a/d IJssel en omgeving neer”, vertelt Aad Frings, salesmanager Orange Motors Capelle. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom aan de Klaverbaan 22.” Via www.orangemotors.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 5 tot en met 15 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Orange Motors inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0% rente.

Verdubbel je extra inruilwaarde

Aad Frings “Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar! Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen €2.000,-, maar zelfs €4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hier voor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.orangemotors.nl”

Gratis brandstof

Voor de € 500,- brandstof verstrekt Orange Motors Capelle aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Shopbox

Meer berichten