Logo ijsselenlekstreek.nl


’t Haargilde opnieuw leukste kapper van Capelle

  Zakelijk

Capelle - Kapsalon ‘t Haargilde is onlangs voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘leukste kapsalon van Capelle’. Wat drijft dit hippe en een tikje eigenzinnige kappers-trio?

’t Haargilde is in 2014 opgericht door Laura Stakenburg, die al op jonge leeftijd wist dat ze ooit voor zichzelf zou beginnen. “Mijn inspiratie kreeg ik bij mijn eerste werkgever. Diep vanbinnen voelde ik een drive die zei: ‘Dat kan ik ook!’ Toen de kans zich voordeed ben ik vanuit huis begonnen.” Haar werkzaamheden aan huis groeiden uit tot een hip kapsalon aan de Parelduiker nabij winkelcentrum De Koperwiek. “Ik ben opgegroeid in Capelle en voel me hier thuis. Ons pand ligt ideaal in het nog steeds groeiende centrum. Hier heb ik mijn klantenkring, hoewel er ook veel mensen van buiten Capelle komen.”

Persoonlijke aandacht

Laura, Thara en Leanne vormen een hecht, betrokken team. Wat maakt hun dienstverlening zo bijzonder? “Onze persoonlijke aandacht voor klanten”, antwoordt Laura. “Het is meer dan alleen een kappersbezoek. We zijn pas tevreden als klanten de deur uitgaan met een kapsel dat past bij hun innerlijk. Daarom geven we een goed advies en doen we niet alleen wat de klant vraagt. Meedenken en meevoelen, dat extra stapje zetten we graag.”

Samen sterk

De dames zijn zeer betrokken bij elkaar. Ook dat is een deel van hun kracht. “Het gaat ons in de eerste plaats om kwaliteit. We investeren in opleiding en in elkaar, want samen ben je beter. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan.” Dat ze al voor de derde keer op rij zijn uitgeroepen tot leukste kapper van Capelle vinden ze geweldig. “Een teken dat klanten ons waarderen. Een beter bewijs dat zij onze teamkracht zien en voelen is er niet. We zijn supertrots.”

Lekker eten

Of ze de prijs gaan vieren? Laura: “Uiteraard! Het delen en vieren van successen vind ik belangrijk. Mijn slogan is: You’re only as good as your team. We gaan dus heerlijk uit eten met elkaar. Work hard, play harder is ook een favoriet van mij.”

Kapsalon 't haargilde is te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=t%20haargilde

Reageer als eerste
Meer berichten