De lockdown en Ineke’s Mode...


Foto:

De lockdown en Ineke’s Mode...

  Zakelijk

Capelle - Liesbeth en Marina van Ineke’s Mode in Capelle willen ons laten weten hoe hun dagen gevuld zijn, nu de winkel gesloten is. ‘Dicht zijn betekent niet alleen omzet verlies en je voorraad die in de winkel blijft hangen. Onze winkel is ook een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar je je verhaal kwijt kunt en waar je aandacht krijgt. Wij missen alle klanten en alle gezelligheid en veel mensen weten vaak niet hoe dankbaar ons werk is, mensen zijn echt blij als je je best doet en probeert samen de leukste outfit te vinden waar ze zich happy in voelen.

Van onze trouwe klanten worden wij heel erg blij en gelukkig en hoe ga je dat in deze lockdown oplossen en hoe ga je met elkaar communiceren? Gelukkig is er mail, fb & insta waar wij foto’s en filmpjes plaatsen om onze klanten te inspireren. Dan kunnen mensen bellen, mailen, appen of een DM sturen en dan brengen wij tasjes bij de mensen thuis, dan kunnen ze op hun gemak passen en dan halen we de tasjes eventueel weer op.

Daar zijn wij de hele dag druk mee ... en gelukkig kennen wij onze klanten en weten we meestal precies wat bij ze past qua maat, model en bij de items die ze thuis al in de kast hebben hangen. Dan kunnen ze weer leuke nieuwe combinaties maken.

Wij kunnen niet wachten om de klanten weer persoonlijk in de winkel te zien. En toch blijven wij het heel bijzonder vinden, dat je je kleding in heel de wereld via je toetsenbord kunt bestellen. Onze klanten toch de moeite nemen om bij ons te kopen en ons dat te gunnen, dat is toch geweldig!

Wil jij ook persoonlijk advies of gebruik maken van onze service dan kan dat via 010-4510505.’

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden