Logo ijsselenlekstreek.nl


Foto:

Nieuwe viswinkel opent in De Koperwiek

  Zakelijk

Capelle - De Visjuwelier opent woensdag 25 november haar deuren in de Koperwiek. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de moderne nieuwe viswinkel en volgende week gaat die open voor het publiek.

Versterking voor het versaanbod

De komst van de Visjuwelier met een zeer divers aanbod aan verse en gebakken vis geeft consumenten weer een extra reden voor een bezoek aan de Koperwiek. Daarmee wordt het centrum op het gebied van vers en boodschappen een nog sterker punt in het verzorgingsgebied.

Rekening gehouden met de behoeftes van de klant

Met de komst van de viswinkel gaat een wens van vele bezoekers in vervulling. Met regelmaat wordt de bezoeker van de Koperwiek gevraagd om hun mening. De roep om een viswinkel kwam daarin duidelijk naar voren. Om de bezoekers nog meer te betrekken bij de komst van de viswinkel is er zelfs aan bezoekers gevraagd om mee te denken over de naam van de winkel. Met als resultaat:

De Visjuwelier

De Visjuwelier zal zich vestigen nabij de Jumbo. Waardoor het gelegen is in de versstraat. Door het clusteren van verswinkels en de supermarkten wordt het voor de consument gemakkelijk om snel alle boodschappen te kunnen doen.

Modernisering van De Koperwiek
De toevoeging van de nieuwe viswinkel is een van de stappen in de complete metamorfose van het centrum. De nieuwe Koperwiek is inmiddels al duidelijk zichtbaar. In 2018 was de eerste fase van verbouwingen klaar met de renovatie en uitbreiding van het centrumhart. Waarbij o.a. de gratis toegankelijke parkeergarage is aangelegd en de gratis toiletvoorzieningen zijn gemaakt. Daarnaast verscheen er een compleet nieuwe ‘Play & Relax’-speelzone voor kinderen.

In het eerste kwartaal van dit jaar is er gewerkt aan de verplaatsing en uitbreiding van de inmiddels gerealiseerde Jumbo. Tegelijkertijd is er ruimte gemaakt voor een tweede versstraat inclusief grote en moderne entree en zijn de winkels van Ekoplaza en Kip Ik Heb Je vernieuwd en verplaatst.

De gemeente Capelle, Wereldhave en de RET zijn daarnaast bezig met de voorbereidende werkzaamheden om ook het Stadsplein in 2021 in te richten en het metrostation te vernieuwen.


Wereldhave maakte eerder bekend dat de Koperwiek gedurende de hele vernieuwing open blijft voor publiek.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden