Eén van de vele spannende rallyes tijdens het bedrijventoernooi van VCN. (Foto: Wijntjesfotografie.nl)
Eén van de vele spannende rallyes tijdens het bedrijventoernooi van VCN. (Foto: Wijntjesfotografie.nl) (Foto: Wijntjesfotografie.nl)

Klip BV grijpt winst op Bedrijventoernooi VCN

  Sport

Capelle - De 2019-editie van het VCN Bedrijventoernooi was een groot succes! Het team van Klip BV uit Lekkerkerk won het evenement in de Capelse sporthal Oostgaarde.

Door Jan J. Timmer

Van te voren leken alle ingrediënten voor een mooi toernooi aanwezig: een vol deelnemersveld met liefst zestien bedrijven, een lekker koud en warm buffet, een dj en natuurlijk een loterij met mooie prijzen waarvan de opbrengst naar stichting Met Elkaar Voor Elkaar gaat!

De eerste sportievelingen stonden al om 17.00 uur uur op de stoep van de sporthal. Tegen 18.00 uur werd de avond dan eindelijk officieel geopend en mochten de teams het buffet bestormen. Na een even voedzame als sportieve maaltijd barstte het volleybalspektakel om 19.00 uur goed los. In een fantastische sfeer streden de zestien ploegen tegen elkaar om die felbegeerde plekken in de grote finale. Uiteindelijk mochten de teams van Heutink ICT en Klip BV onderling gaan uitmaken wie zich de grote winnaar van het VCN Bedrijventoernooi 2019 mocht noemen. De eindstrijd ontpopte zich als een ware thriller! Heutink ICT leek halverwege de partij nog op weg naar een comfortabele overwinning, maar Klip BV kwam snoeihard terug, pakte punt na punten wist na deze onwaarschijnlijke comeback het toernooi alsnog op glorieuze wijze te winnen en de 'Bedrijvencup' te grijpen!
Na de feestelijke huldiging van de verrassende winnaar was het tijd voor de verloting voor Met Elkaar Voor Elkaar, een geheel uit vrijwilligers bestaande stichting die vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert. Het prijzenpakket bestond onder meer uit gesigneerde shirts van de top-beachvolleyballers Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer (winnaars van Olympisch brons!) en een canvasdoek met opdruk naar keuze, gesponsord door Cubord! De opbrengst van de verloting wordt bij VCN op 6 april tijdens de laatste 'Super Saturday' van het seizoen - wanneer zowel Dames 1 als Heren 1 van VCN thuis spelen- officieel overhandigd aan Met Elkaar Voor Elkaar. Dat wordt kortom weer een feestje!

Shopbox

Meer berichten