Lucas Vroom (tweede van rechts) en zijn medeorganisatoren. (Foto: Wijntjesfotografie.nl)
Lucas Vroom (tweede van rechts) en zijn medeorganisatoren. (Foto: Wijntjesfotografie.nl) (Foto: JOHN WIJNTJES)

Bedrijventoernooi VCN zeer gewild!

  Sport

Capelle - Het Bedrijventoernooi dat VCN op 8 maart gaat houden stroomt al aardig vol. "We hebben nog slechts plek voor een paar teams", zegt Lucas Vroom, lid van de sponsorcommissie van de Capelse volleybalclub en speler van Heren 1.

 

Door Jan J. Timmer

"In totaal biedt het toernooi plaats aan zestien teams", rekent Vroom voor. "Elk team (van minimaal zes man/vrouw) betaalt 180 euro en krijgt daarvoor een heerlijk Italiaans buffet en een leuke sportieve avond met gezellige nazit. De hal is open vanaf 17.30 uur. Na het buffet gaan we vanaf 19.00 uur volleyballen. Rond 22.00 uur vindt de finale plaats. Ook is er een verloting met mooie prijzen. De opbrengst daarvan gaat naar een regionaal goed doel." VCN organiseerde al twee keer eerder een bedrijventoernooi. "We hebben bij die eerste edities een mooie basis neergezet met respectievelijk tien en elf deelnemende teams. Nu pakken we door en gaan we het evenement verder uitbouwen", zegt Lucas Vroom. "Teams die al eerder mee deden, waren daar over zo enthousiast dat ze zich nu weer hebben ingeschreven. Verder zijn er verschillende nieuwe deelnemers. Het leuke van dit toernooi is dat je elkaar in een informele en sportieve setting treft en ook in die sfeer kunt netwerken. Aantrekkelijk is ook dat je geen getrainde volleyballers hoeft te zijn om mee te doen."
De opbrengst van de verloting is gereserveerd voor Met Elkaar Voor Elkaar, een geheel uit vrijwilligers bestaande stichting die in de Krimpenerwaard en Capelle sportieve en recreatieve vrijetijdsbesteding aanbiedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Een paar voorbeelden daarvan zijn het zwemuur in De Blinkert, het G-Orkest, G-voetbal, G-badminton, G-dans en G-Jazzdans, G-Judo, de G-soos, de G-Muziekavond en de welbekende G-Sportdag. "Een beter doel dichtbij kun je niet verzinnen", stelt Lucas Vroom enthousiast vast. "We hopen op een mooie opbrengst."

Er zijn nog een paar plekken vrij bij het Bedrijventoernooi van VCN. Bedrijven die nog willen aansluiten doen er verstandig aan zich snel aan te melden om nog eens kans te maken mee te kunnen doen. Dat kan via e-mailadres bedrijventoernooi@volleybal-vcn.nl. Een team moet uit minimaal zes spelers/speelsters bestaan. Het inschrijfgeld bedraagt 180 euro (inclusief buffet).

Shopbox

Meer berichten