Laudame financials VCN dames 1 met de volle punten naar huis

  Sport

Capelle -Na het vrije weekend van vorige week was Laudame Financials VCN dames 1 er weer klaar voor om vol uit de startblokken te gaan. Het team heeft zich twee weken kunnen voorbereiden op Veracles dames 1. Het waren twee goede trainingsweken waarin het team weer meer op elkaar ingespeeld is geraakt.

Op zaterdag 13-10 vertrok dames 1 vol goede moed naar Groningen. Er waren veel festiviteiten in de Struikhal, of ook wel in de ‘Groene hel’, waardoor de sfeer er goed in zat. De eerste set werd scherp begonnen en er werd direct een voorsprong gecreëerd. Echter door met name fouten van de kant van Laudame Financials dames 1 kwam Veracles weer steeds dichter bij. Dit was eigenlijk het hele beeld van de eerste twee sets van de wedstrijd. Laudame Financials dames 1 kwam op een aantal punten voorsprong en maakte dan enkele fouten waardoor Veracles weer terug kwam en het weer gelijkspel werd. Echter kon VCN dames 1 het aan het eind van de set wel steeds afmaken. De laatste set kon het team wel iets hoger niveau vasthouden. Er werden drie sets mee naar huis genomen die gewonnen werden met respectievelijk 20, 18 en 14 punten tegen. Dit maakt de lange reis naar huis zeker goed!

Volgende week zaterdag 20 oktober zal er wederom uit gespeeld worden. Er wordt gespeeld tegen VV Utrecht dames 1 in Sportcentrum de Galgenwaard in Utrecht. Graag ziet Laudame Financials VCN dames 1 jullie daar!

Shopbox

Meer berichten