Laudame Financials VCN Dames 1 wint overtuigend met 0-3 in Utrecht!

  Sport

Capelle - Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen VV Utrecht op het programma. Laudame Financials VCN Dames 1 was gebrand om deze te winnen, want thuis werd er met 2-3 verloren van deze ploeg. Voor deze wedstrijd speelde Maatwerkers VCN Heren 1 en zij wonnen met 0-4, dus een mooi voorbeeld.De wedstrijd begon met Dagmar Baars, Marjolein Verhaaf, Dominique van der Lee, Juliëtte Mol, Kirsten van der Lecq, Tessa de Boer en Bjorna Gras. Al snel in de eerste set was er een kleine achterstand voor VCN. Maar gelukkig werd deze al snel ingehaald en kwam er ook meteen een voorsprong voor Laudame Financials VCN Dames 1. De vooraf afgesproken taken werden goed uitgevoerd en VV Utrecht wist de bal moeilijk te scoren. De eerste set werd gewonnen door Laudame Financials VCN Dames 1 met 17-25.

Ook set twee en drie stond het blok en de verdediging aan de kant van VCN als een huis! Dit resulteerde ook in beide sets tot een grote voorsprong. Mede door een goede service en scorende aanval maakte Laudame Financials VCN Dames 1 veel punten. De tweede set werd gewonnen met 20-25 en de derde set met 16-25.

Een overtuigende 0-3 overwinning voor Laudame Financials VCN Dames 1 in Utrecht! Volgende week spelen de dames in eigen huis om 20.00 uur tegen Primma Donna Kaas Huizen Dames 1.

Shopbox

Meer berichten