Klaar voor een mooi event.
Klaar voor een mooi event. (Foto: PR)

'Capels Senior Open' razend populair

  Sport

Capelle aan den IJssel - Hoe populair het landelijke golftoernooi 'Capels Senior Open' is blijkt uit het aantal inschrijvingen. Binnen drie weken na openstelling was het het prestigieuze tweedaagse nationale golfevenement voor golfers vanaf 50 jaar al overtekend!

Het mag duidelijk zijn: het toernooi is niet meer weg te denken uit de Randstad en ver daar buiten! Dit jaar wordt het 'Senior Open' gehouden op zaterdag 21 en zondag 22 juli. Ook dit jaar is het bedrijf De Computerwacht de hoofdsponsor zijn van het groots opgezette evenement. Dit bedrijf geldt als een gereputeerd specialist op het gebied van ICT-infrastructuur en netwerkbeheer van het Midden- en Kleinbedrijf.

Handicap

Golfers kunnen meedoen aan dit golfevenement mits zij lid zijn van een bij de Nederlandse Golf Federatie aangesloten club, voldoen aan het begrip senior en een geregistreerde golfhandicap hebben van 28 of lager. Het betreft hier een 2 x 18 holes teamwedstrijd, te spelen over twee aaneengesloten dagen.

Wisseltrofee

Na de eerste dag strijden op zondag 22 juli alleen de beste 48 teams om de felbegeerde Capels Senior Open-wisseltrofee. Ook zijn er prijzen te winnen voor de beste netto score per categorie. Tevens wordt er een prijs beschikbaar gesteld voor het Super Senioren team met de laagste bruto score. Beide spelers moeten dan wel op de eerste speeldag van het toernooi 65 jaar of ouder zijn. De wedstrijdvorm is Fourball strokeplay. Twee spelers vormen een team, beide spelen zo goed mogelijk per hole en de beste score wordt genoteerd. Er zal zonder handicapverrekening gespeeld worden, dus bruto strokeplay. Uitgebreide informatie op de website www.seniorgolfopen.nl.

Shopbox

Meer berichten