La Reina Toernooi van damesbiljartclub Ladies First

  Sport

Capelle - Het eerste La Reina toernooi van damesbiljartclub Ladies First van afgelopen zaterdag is een feit. Een driebanden klein toernooi voor dames op top niveau.

Dit toernooi werd gesponsord door Kamui Brands en Capelle SPC. Er werd in setjes (best of 3) van 7 caramboles gespeeld. De winnares was Monique van Exter, 2de werd de huidig Nederlands kampioene Joke Breur. De twee nummers 3 waren Gerrie Geelen en Jessica SuKyung Yeo (België). Er deden nog meer speelsters uit de top van Nederland mee, die dit toernooi als een mooi opwarmertje voor het NK dat volgende maand in Almere wordt gehouden. 8 van onze dames gaan daar aan meedoen. Met zeker weer podiumkandidaten.

Op onze Facebook pagina kunt u onze verrichtingen in de gaten houden onder: Ladies First Biljartteam, of via onze website http://ladiesfirst.mo-webdesign.nl/index.php/nl/ Op de website staat ook onze agenda.

Wij als Ladies First biljarten in de Terp, bij Capelle SPC. Op zaterdagmiddag spelen wij onze thuiswedstrijden op de grote tafel. Kom gerust eens kijken. Misschien wilt u kennismaken met de Biljartsport, dan is zaterdag 7 juli uw kans. Wij houden dan voor de derde keer ons gezelligheids koppeltoernooi. Het is een open inschrijving voor mannen en vrouwen. Het is een internationaal toernooi. Er is dan ook een jeugdtoernooi onder leiding van Frans van Schaik, spelend in de top 16 van Nederland.

Meer berichten