Logo ijsselenlekstreek.nl


IJsselrunners start begin september met een beginnerscursus

  Sport

Capelle - IJsselrunners, als enige hardloopvereniging in de omgeving aangesloten bij de AtletiekUnie start met een beginnerscursus.

Running clinics in groepsverband
Meer bewegen, fitter worden en buiten zijn? Misschien loop je al een tijd met de gedachte te gaan hardlopen maar vind je het lastig om te beginnen. Is hardlopen wat voor jou?

Laagdrempelig programma
Vanaf 6 september 2017 kun je in groepsverband starten met een laagdrempelig programma voor beginnende hardlopers. Iedereen van 18 en ouder die in goede gezondheid is en graag wat aan z’n conditie wil doen, kan meedoen. Je hoeft niet goed te zijn, iedereen is van beginnend niveau en je traint gezamenlijk naar een doel toe.

Veilig trainen met een gediplomeerde trainer
Je traint 10 weken en na die 10 weken kun je 30 minuten hardlopen. Je wordt getraind door een goede, gediplomeerde trainer die tips geeft over o.a. je loophouding, voeding en schoeisel. Aantal deelnemers: minimaal 10 en maximaal 15. Wacht dus niet te lang en geef je snel op!

Centrale locatie
Deze cursus, maar ook onze overige trainingen, starten vanaf KCC/Sporthal Schenkel; Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel. We trainen wekelijks op dinsdagavond, woensdagavond en zaterdagochtend. De start is zeer centraal gelegen en op korte afstand van #Alexanderpolder, #Prinsenland, #Ommoord en #Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor meer informatie, zie onze website: http://ijsselrunners.nl/running-clinic-voor-beginners/

Reageer als eerste
Meer berichten