Buiten activiteiten
Buiten activiteiten (Foto: Leo Snijders)

Sportieve middag voor kinderen op 8 mei in Oostgaarde

  Sport

Capelle - In de meivakantie organiseert Buurtcentra Oostgaarde een tof sportief / educatief programma voor de Capelse jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Natuurlijk is het afhankelijk van het weer, omdat alles alleen buiten kan plaatsvinden. Deze activiteiten zijn uitsluitend toegankelijk voor deze leeftijdsgroep en ouders mogen er helaas nog niet bij zijn. Ouders kunnen hun kinderen uiteraard wel komen brengen en ophalen op de Schermerhoek 506.

Wat zal er deze dag allemaal te doen zijn? Sportspelen met onder andere doelschieten met de oranje leeuw, darten, sjoelen, pannakooi voetbal, zaklopen en nog veel meer sportieve spelen. Buiten deze spelen is er aandacht voor Moederdag met knutselactiviteiten, zoals het creëren van een mooi fotolijstje met uiteraard jouw eigen foto hierin. Ook zullen de kinderen mooie bloempotten gaan maken en schilderijen. Allemaal in het teken van Moederdag.

Deelname is gratis. Met dank aan een financiële bijdrage van het WOP Oostgaarde en de gemeente Capelle. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden