Laudame Financials VCN D1 geeft plek 4 in de Eredivisie weg aan Eurosped


Laudame Financials VCN D1
Laudame Financials VCN D1 (Foto: Pim Waslander)

Laudame Financials VCN D1 geeft plek 4 in de Eredivisie weg aan Eurosped

  Sport

Capelle - Woensdag was het dan eindelijk zover. Drie keer bleek scheepsrecht te zijn want de wedstrijd tegen Team Eurosped stond op de planning.

Voordat de wedstrijd begon was het eerst tijd voor een dansje onder leiding van Anouk, Fuerra en Tessa. Op de muziek van High School Musical werden de heupen alvast losgemaakt en dit nam de spanning eventjes weg voor de wedstrijd.

Helaas was dit niet terug te aan het begin van de wedstrijd. Eurosped liet meteen zien dat zij niet voor niets vanuit Vroomshoop waren afgereisd en snel keek Laudame Financials VCN D1 tegen een ruime achterstand aan. Het begon met 1-8, toen 3-11 en langzaam aan begon VCN warm te draaien tot 14-14. De meiden wisten hun spel op te pakken en met een aantal serviceseries ging het weer gelijk op tussen de twee teams. Er kwamen zelfs een aantal matchpoints voor beide teams aan te pas maar deze konden de dames van Ivo Munter helaas niet verzilveren. Dit lukt Eurosped wel en zo ging de eerste set met 27-29 naar het team uit Vroomshoop. Ook in de tweede set kwam Laudame Financials moeizaam uit de startblokken. Waar in de eerste set nog werd teruggekomen, werden in deze set te veel eigen fouten gemaakt. Tweede libero Fuerra Everaert werd nog ingezet door coach Munter. Dit bracht goede nieuwe energie maar helaas was dit niet voldoende om het tij te keren. Deze set eindigde in 17-25 en maakte de stand in sets 0-2. In de derde set kwamen er een aantal wissels in het veld waardoor er weer wat frisser gespeeld werd. Helaas werd er nog steeds een groot aantal eigen fouten gemaakt en eindigde deze set in 20-25. Een 0-3 nederlaag dus voor de dames uit Capelle...

Veel tijd om te balen is er niet, want zaterdag staat Sliedrecht Sport D1 alweer op het programma! Er zal weer hard getraind worden om het niveau van zaterdag te halen en dan zullen de dames om 16:00 weer te bewonderen op de livestream te vinden op volleybal.nl!

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden