Wintersport bij Tennisvereniging T.O.C.!


Wintertennis
Wintertennis (Foto: Chantal)

Wintersport bij Tennisvereniging T.O.C.!

  Sport

Capelle - Koud maar een heerlijk zonnetje; het lijkt wel of we op Wintersport zijn. Een potje tennis zou nu uitstekend zijn en dat doen wij ook als één van de weinige verenigingen van Nederland!

Bij Tennisvereniging T.O.C. aan de Groenedijk in Capelle hebben de tennisleraren van Atvantage Tennis Academy en SB Tennis hun best gedaan om een aantal banen sneeuwvrij te maken. De leraren geven gewoon les en alle leerlingen zijn razend enthousiast. Normaliter staat men ook met -5 op de ski’s, dat gaat dit jaar niet door, maar gelukkig kunnen we nog wel een  potje tennissen. Als we maar in de beweging blijven, dus ook de leraren rennen, springen en spelen mee.

Komende vrijdag en zaterdag gaan ook de leden van T.O.C. in tijdsblokken helpen de andere banen vrij te maken. Dan kan er ook weer vrij getennist worden. Er is veel vraag naar tennis omdat dat een uitermate goede sport is waarbij men altijd op afstand blijft van elkaar.

Het is erg belangrijk dat we in beweging blijven en blijven sporten. En buiten sporten is ook nog eens heel goed voor de weerstand én het geeft energie. Dat kunnen we ook wel gebruiken als we heel de dag binnen zitten. 

Het buitenpark met 14 tennisbanen is iedere dag open vanaf 9.00 uur ‘s ochtends.

Wil je binnenkort ook komen tennissen? Of heb je interesse in tennisles voor de jeugd of volwassenen? Neem contact met ons op via 0104501645 of info@toc-tennis.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden