The high note is een muzikale komedie met de dochter van Diana Ross in een van de hoofdrollen. Het is de laatste film voor de zomerstop in het Isala Theater.
The high note is een muzikale komedie met de dochter van Diana Ross in een van de hoofdrollen. Het is de laatste film voor de zomerstop in het Isala Theater. (Foto: )

Winnaar Gouden ARTi SHOCK 2020 bekend

  Cultuur

Capelle - Dit seizoen zijn er vijf ARTi SHOCK-voorstellingen geweest in het Isala Theater, door het coronavirus helaas minder dan gepland. De winnaar van de Gouden ARTi SHOCK 2020 is Apropos van Ludique!. Gerald Drent en Martijn Mulders kregen van het publiek maar liefst een 4,5 op een schaal van 5.

Het Isala Theater programmeert ieder seizoen een aantal genreoverschrijdende, vernieuwende voorstellingen onder de naam ARTi SHOCK. Zo ook de heren van Ludique!, die met hun mooie stemmen en androgyne verschijningen de snaren van het hart van hun publiek wisten te raken.

De afgelopen drie seizoenen hebben alle voorstellingen een gemiddelde waardering van vier of hoger gekregen, dus het publiek heeft steeds genoten. Binnenkort wordt bekend welke ARTi SHOCK-voorstellingen volgend seizoen te zien zijn.

Programma komende weken

Nog maar twee weken tot de zomerstop van het Isala, dus kom nu het nog kan naar de films en het terras. Deze week draait Rundfunk: Jachterwachter, volgende week de muzikale komedie The high note. Het terras is open van donderdag t/m zaterdag 14.30 tot 19.00 uur, met deze vrijdag 16.30 uur een liveoptreden van de art-rock/americana-zanger Marvin Dee. Easy Live sluit 17 juli het seizoen af met de beste covers.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden