Het fragment over de leraar Duits die de manen van Rundfunk een onvoldoende gaf, groeide uit tot een internethit en is inmiddels ruim vijf miljoen keer bekeken op YouTube. Nu is er een dus een Rundfunk-film.
Het fragment over de leraar Duits die de manen van Rundfunk een onvoldoende gaf, groeide uit tot een internethit en is inmiddels ruim vijf miljoen keer bekeken op YouTube. Nu is er een dus een Rundfunk-film. (Foto: )

Korting en voorrang voor Isala Filmvrienden

  Cultuur

Capelle - Het Isala Theater sluit het roerige seizoen vrolijk af met twee komedies: Rundfunk: Jachterwachter en The high note. Aansluitend is het terras open voor een lekker drankje. Wie volgend seizoen korting op de filmprijs en voorrang bij de kaartverkoop wil, kan nu het Isala Filmlidmaatschap kopen.

Rundfunk werden razend populair door hun absurdistische serie op YouTube. In het Isala stond het duo eerder dan ook twee keer voor een uitverkochte zaal. Liefhebbers van hun chaotische humor kunnen donderdag 9 en zaterdag 11 juli hun hart ophalen bij de film. Een week later is de beurt aan The high note, met in de hoofdrol de dochter van Diana Ross. En inderdaad swingt deze muzikale film de pan uit.

Zo’n bezoek aan een film wordt nóg aantrekkelijker met het Isala Filmlidmaatschap. Voor € 15,50 krijgen filmfans een seizoen lang voor twee personen € 1,- korting op de kaartprijs (dan € 10,00 inclusief drankje) en kunnen ze als eerste kaarten bestellen voor films. Een lidmaatschap kopen kan via www.isalatheater.nl.

Nog tot en met 18 juli is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 14.30 tot 19.00 uur. Het gratis liveoptreden op het Stadsplein (bij slecht weer in de foyer) komt deze vrijdag 16.30 uur van de muzikale cabaretier Kai Bodewitz.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden