Kleurplaten van Buurman & Buurman en andere figuren die regelmatig in het theater staan, zijn te vinden op www.isalatheater.nl.
Kleurplaten van Buurman & Buurman en andere figuren die regelmatig in het theater staan, zijn te vinden op www.isalatheater.nl. (Foto: )

Het Isala Theater in Capelle brengt samen

  Cultuur

Capelle - Met Isala bij jou thuis zorgt het Isala Theater voor genoeg alternatieven om toch een beetje het theatergevoel te krijgen. Met tips als musicals, een podcast en kleurplaten komen liefhebbers de week wel door. Meer informatie en de links zijn te vinden op www.isalatheater.nl.

Musicals online beleven

Producent Stage Entertainment, bekend van grote musicals als The lion king en Les misérables, heeft het online platform Stage Memories aangemaakt. Verwacht elke week nieuwe videoregistraties van musicals, interviews met de cast en video’s met wat zich afspeelt achter het doek.

Podcast Making an opera

De podcast van Stef Visjager Making an opera volgt zeven jonge zangers die de kans krijgen om een wereldpremière te zingen bij De Nationale Opera. Anderhalf jaar lang worden de zangers en het artistiek team gevolgd tijdens het maken van Ritratto van Willem Jeths.

Kleuren maar

Pak de kleurpotloden en stiften maar uit de kast en ga er lekker voor zitten. Voor de kinderen deelt het Capelse theater een aantal kleurplaten van onder anderen Buurman & Buurman die aan het kamperen zijn, net zoals ze dit seizoen deden in het Isala.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden