Zanger en gitarist Ed Struijlaart geeft live vanuit zijn studio een concert, speciaal voor online bezoekers van het Isala Theater.
Zanger en gitarist Ed Struijlaart geeft live vanuit zijn studio een concert, speciaal voor online bezoekers van het Isala Theater. (Foto: )

Isala Theater streamt liveconcert Ed Struijlaart

  Cultuur

Capelle -  Zaterdag 16 mei 20.30 uur is de Facebookpagina van het Isala Theater meer dan uur de ‘place to be’ voor muziekliefhebbers. Dan brengt Krimpenaar Ed Struijlaart live vanuit zijn studio een concert. Ga wat dichter bij de televisie zitten, dim de lichten in huis en beeld je even in dat je tijdens Van huis uit werkelijk in de kleine zaal van het Isala bent...

Zanger en gitarist Ed Struijlaart stond eerder voor volle zalen in het Isala. Ook zijn optredens tijdens de Proloog en op theater- en foodfestival SMAACK, beide door het Capelse theater georganiseerd, werden zeer gewaardeerd door het publiek. Nu het culturele leven zo goed als stilligt, betekent dat geen inkomsten meer voor theaters en artiesten. Struijlaart bedacht een manier om toch op te treden: live vanuit zijn studio komt hij middels een livestream in de woonkamer van zijn publiek. De livestream is zoals gezegd te volgen via de Facebookpagina van het Isala Theater, maar ook via YouTube. De benodigde links zijn te vinden op www.isalatheater.nl. Via chat kunnen verzoeknummers worden ingediend en vragen worden gesteld. Het optreden is gratis, maar wie genoten heeft kan een donatie doen in Eds virtuele gitaarkoffer. Zo wordt de muzikant toch gesteund in deze lastige tijden.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden