De cabaretvoorstelling van Veldhuis en Kemper kan in het Isala niet doorgaan in mei, maar de heren zijn wel met een eerdere show op tv te zien.
De cabaretvoorstelling van Veldhuis en Kemper kan in het Isala niet doorgaan in mei, maar de heren zijn wel met een eerdere show op tv te zien. (Foto: )

Genieten van het Isala Theater bij je thuis

  Cultuur

Capelle - Een bezoek aan het theater is magisch: een zaallicht dat gedimd wordt, gesprekken die verstommen, het rode gordijn dat opengaat... Helaas moet het Isala Theater voorlopig de deuren sluiten, maar gelukkig kunnen liefhebbers wel thuis van theater genieten.

Probeer net zo'n fijne sfeer op te roepen als in het theater door het donker te maken en kaarsjes aan te steken. Kruip vervolgens op de bank en geniet van onder andere Scapino Ballet Rotterdam en Veldhuis en Kemper. Meer tips staan op www.isalatheater.nl.

Mooie dans

Scapino Ballet Rotterdam streamt elke maandag om 20.30 uur een dansvoorstelling, documentaire of film via Facebook. Deze zijn nog de hele week terug te zien, dus tot en met zondag staat De wereld van Wubben online, waarin de choreograaf wordt gevolgd in aanloop naar de voorstelling TING.

Cabaret

De NPO heeft voorstellingen van een grote groep cabaretiers online beschikbaar gemaakt. Zo zijn Veldhuis en Kemper, Lebbis en Lennette van Dongen te bekijken via www.npostart.nl/speellijst/cabaret. Ook op YouTube zijn veel fragmenten en complete shows te vinden.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden