Bert Heerink zingt met de LA Live Band hits van de Stones.
Bert Heerink zingt met de LA Live Band hits van de Stones. (Carla Gorter Fotografie)

Elton John en de Stones in het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - De komende maanden klinken hits van Elton John, Rod Stewart, Joe Cocker en The Rolling Stones in het Isala Theater. Vier goede zangers en hun band brengen in Capelle een passend eerbetoon aan deze muzikale helden. Sommige zijn zelfs bijna niet van echt te onderscheiden. Dat belooft een waar spektakel.

Beleef dinsdag 18 februari de succesperiode van wereldster Elton John opnieuw met hits als Crocodile rock, Philadelphia freedom, I'm still standing en natuurlijk Rocket man. Een uitzonderlijk goede band met backing vocals laat de bezoekers genieten van vocale en pianohoogstandjes, flamboyante kostuums en een prachtige lichtshow.

Rod Stewart look-a-like

Paul Metcalfe zorgt zondag 22 maart voor een levensechte Rod Stewart-vertolking. De fantastische zanger en zijn geweldige liveband zijn een grote hit in Engeland en nu te horen in Capelle. Ze brengen het verhaal en de muziek van de rockster met ontelbare hits op zijn naam, zoals Maggie May, Da ya think I'm sexy, Sailing en Have I told you lately.

Summer in Capelle

Vijf dagen later brengt de tienkoppige Cry me a river band alle grote hits van Joe Cocker, zoals Summer in the city, Have a little faith in me, You are so beautiful en You can leave your hat on. Vrijdag 27 maart horen de muziekfans bovendien leuke anekdotes uit het turbulente leven van de koning van de cover, de man die zong en bewoog alsof zijn leven ervan afhing.

Stones-satisfaction

Vijftig jaar nadat The Rolling Stones in 1969 hun gevierde album Sticky fingers creëerden, presenteert Legendary Albums Live de plaat integraal in het theater, samen met Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas. Een deel van het album is destijds overigens illegaal opgenomen en was er dus bijna niet geweest. Gelukkig zijn zaterdag 2 mei toch geweldige nummers als Brown sugar en Wild horses te horen, afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden. Na de pauze volgen ook hits van andere albums. Dat wordt een onvergetelijke avond Stones-satisfaction.

The rocket man, a tribute to Elton John: dinsdag 18 februari 20:15 uur, entree is 30,00 euro.

The Rod Stewart story: zondag 22 maart 20:15 uur, de entree is 31,00 euro.

The life of a man. Joe Cocker: vrijdag 27 maart 20:15 uur, de entree is 24,75 euro.

The Rolling Stones' sticky fingers: zaterdag 2 mei 20:15 uur, de entree is 30,00 euro.

Shopbox

Meer berichten