Twee van de vier talenten van Classic Young Masters.
Twee van de vier talenten van Classic Young Masters. (Foto: )

Vier zeer getalenteerde Meesters in het Van Cappellenhuis!

  Cultuur

Capelle - Fee Suzanne de Ruiter (mezzosopraan), Gulmira Issabekova (piano), Inge van Grinsven (harp) en Melle de Vries (cello) geven op donderdag 25 april om 20.00 uur een concert. Zij mogen zich Classic Young Masters noemen. Het zijn bijzonder goed presterende jonge musici die een proefspel hebben gedaan voor een jury en een meesterproef voor een vakjury en publiek. De winnaars van die competitie mogen zich "Classic Young Master" noemen.

Fee Suzanne de Ruiter treedt regelmatig op als soliste in binnen- en buitenland. Inge van Grinsven won de Sinfonia Rotterdam Award en trad op in het concertgebouw Amsterdam. Melle de Vries werd 2de bij de landelijke finale van het Prinses Christina Concours. Gulmira Issabekova behaalde haar Master in kamermuziek in Moskou en haar Master of Music in Den Haag.

Op het programma staan werken uit de klassieke periode tot de 20ste eeuw van o.a. Rossini, Prokofiev, maar ook Kurt Weil en Eisler. Kaarten € 15,00/ tot 18 jaar € 7,50, inclusief pauzedrankje. Kijk ook op vancappellenhuis.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden