Carolina Dijkhuizen en The Gare Du Nord Orchestra brengen een eerbetoon aan Donna Summer in een ultieme discoshow.
Carolina Dijkhuizen en The Gare Du Nord Orchestra brengen een eerbetoon aan Donna Summer in een ultieme discoshow. (Foto: Aad Nieuwland)

The queen of disco in het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Donna Summer is het icoon van de disco. Met het nummer I feel love veranderde ze voorgoed de dansmuziek. Vrijdag 19 april is ze het middelpunt van een spetterende discoshow in het Isala Theater waarin al haar wereldhits de revue passeren in een show vol glitter en glamour.

Carolina Dijkhuizen zal het eerbetoon aan de discozangeres brengen. Na jaren in grote musicals als Aida en The lion king te hebben gespeeld, is ze nu in een muziekprogramma te zien. Voor Carolina klopt het helemaal dat dat een show over Donna Summer betreft. 'Ik hoor al mijn hele leven dat ik op haar lijk, dat ik dezelfde stem en uitstraling heb en zelfs wat trekjes in mijn gezicht.'
Carolina wordt ondersteund door muziek van The Gare du Nord Orchestra en een geweldige lichtshow. Zing en dans mee met Last dance, Hot stuff en Bad girls en luister naar Donna's aangrijpende levensverhaal.

Vrijdag 19 april 20.15 uur in het Isala, de entree is 27,20 euro.

Shopbox

Meer berichten