Valentijnstip: Eva Crutzen

  Cultuur

Capelle - Valentijnsdag is de meest romantische dag van het jaar. Hoe leuk is het dan om samen met je partner een avond lekker te lachen in het Isala Theater? Cabaretière Eva Crutzen doet daarvoor haar uiterste best met haar met vijf sterren bekroonde show Opslaan als. De prijs is bovendien heel aantrekkelijk: voor iets meer dan twee tientjes kan iedereen een kaartje cadeau doen aan de persoon die hij of zij liefheeft.

Op Valentijnsdag wordt de stad Capelle Love City, het Isala wordt Love Theatre. De foyer wordt in liefdessfeer gebracht en aan de bar is een heerlijke cava verkrijgbaar voor de prijs van een huiswijn. Bezoekers kunnen dit feestelijke drankje ook onderdeel van een nageniet-arrangement maken, waarin een drankje én een lekker hapje zit. De drankjes staan dan na afloop van de voorstelling klaar op een gereserveerde tafel en de bijbehorende hapjes worden zo snel mogelijk geserveerd. Er is een gevarieerde keuze, van bitterballen tot kaasloempia's en luxe zoutjes. Een nageniet-arrangement kan vooraf of bij aankomst in het theater worden gereserveerd.
Zo'n arrangement smaakt extra goed na het geweldige Opslaan als. De sterrenregen die dit persoonlijke programma kreeg, bewijst dat niemand meer om Eva Crutzen (onderdeel van het team van het tv-programma Klikbeet) heen kan. Want waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott, maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is? Opslaan als is een levendige verzameling sketches, verhalen en liedjes over herinneringen, ondersteund met vette beats en videoprojectie. Dat wordt een leuke Valentijnsdag!

Donderdag 14 februari 20.15 uur in het Isala Theater, de entree is 22,05 euro.

Shopbox

Meer berichten