Extra show Arjen Lubach in Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Mede door zijn populaire tv-programma Zondag met Lubach is de show van Arjen Lubach, dinsdag 23 april in het Isala Theater, bijna uitverkocht. Gelukkig heeft het Capelse theater hem nóg een avond weten te strikken: ook maandag 22 april komt hij naar het Isala met Arjen Lubach live. De kaartverkoop hiervoor is deze week begonnen.

Zondag met Lubach heeft Arjen Lubach een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring bezorgd. Dit jaar was hij bovendien met zijn Bye bye Facebook-evenement genomineerd voor de Digital Impact Award op het Gouden Televizier-Ring Gala. Met het evenement wist hij maar liefst 32.000 kijkers te mobiliseren. Zijn invloed reikt zelfs tot in de politiek. Lubach geeft namelijk niet alleen een komische kijk op de actualiteit, maar weet de moeilijke onderwerpen ook begrijpelijk te maken en ze soms op de politieke agenda te krijgen. Daarbovenop is hij internationaal bekend geworden, vooral door zijn Trump-filmpje over 'America First, Netherlands Second', vorig jaar de meestbekeken YouTube-video in Nederland.
Wie denkt dat hij dit voorjaar ook gewoon naar de televisie kan kijken om Lubach te zien, heeft het mis. Dan staat hij namelijk in het theater, onder meer dus twee avonden in het Isala. Net als vroeger, toen hij met Op Sterk Water en het Monica da Silva Trio kwam. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is hij terug, maar nu alleen. Tijdens Arjen Lubach live is de presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet.

Maandag 22 en dinsdag 23 april 20.15 uur, entree is 24,50 euro.

Meer berichten