Er zijn 29 cabaretvoorstellingen voor een tientje te bezoeken in het Isala, van Murth Mossel tot Kirsten van Teijn.
Er zijn 29 cabaretvoorstellingen voor een tientje te bezoeken in het Isala, van Murth Mossel tot Kirsten van Teijn.

Cabaret voor een tientje in het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Voor wie van cabaret, stand- up en kleinkunst houdt, is de Isala Schijf van 5 ideaal. Daarmee kost een kaartje voor elke cabaretvoorstelling in de kleine zaal van het Isala Theater slechts € 10,- (incl. consumptie). Dat is vaak een korting van meer dan 50%. Enige voorwaarde is dat bezoekers minimaal vijf voorstellingen in één keer bestellen. Dat zal geen probleem zijn, want er zitten ook bekende namen bij als Ronald Snijders, Katinka Polderman en Martijn Koning.

Voor die lage prijs is het echter júíst leuk om aanstormend cabarettalent te gaan bekijken. Dan kunnen bezoekers later zeggen dat ze erbij waren, bij de eerste show van die steengoede cabaretier. Die kans krijgt iedereen bijvoorbeeld bij Benjamin van der Velden. Vrijdag 12 oktober staat hij met Ik Ben in het Isala. Kwetsbaar, dwars en observerend. Van der Velden is afgestudeerd aan het conservatorium en dat is terug te horen in zijn mooie liedjes die qua taal en muziek van hoog niveau zijn.

Voor Rob Scheepers is Kom maar op zijn tweede theatersolo. In 2014 won hij de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza en daarna schoof hij regelmatig aan bij DWDD. Ook was hij te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss en is hij vaste columnist van Privé. Als geen ander weet hij dus hoe het leven een verrassende wending kan nemen.

De Schijf van 5 is heel gemakkelijk via www.isalatheater.nl te boeken. De korting wordt meteen verrekend als bezoekers de voorstellingen van hun keuze selecteren, 1 kaart per voorstelling en minimaal vijf voorstellingen. Meer mag ook, de prijs blijft dan een tientje per voorstelling. Er zijn 29 voorstellingen om uit te kiezen.

Shopbox

Meer berichten