Foto: pr

Dat 'smaackt' naar meer!

  Cultuur

Capelle - SMAACK is hét gratis theater- en foodfestival in het centrum van Capelle aan den IJssel, georganiseerd door het Isala Theater. Zaterdag 1 september is het weer zover. Tussen 13.00 en 20.00 uur wordt het Stadsplein omgetoverd tot gezellig festivalterrein. Ook in het naastgelegen winkelcentrum zijn activiteiten.

Tijdens deze derde editie van SMAACK kan iedereen weer nieuwe smaken ontdekken bij een van de keukens op het Stadsplein. Het smaakvolle aanbod gaat van kleine hapjes tot complete maaltijden uit bijvoorbeeld Suriname, Italië en Japan en van culinaire hoogstandjes tot patat en ijs. Bezoekers kunnen genieten van livemuziek van klezmerband L'Chaim. Met zijn zevenen bouwen ze een feestje op het podium met hun vrolijke muziek en tomeloze energie. Krimpenaar Ed Struijlaart laat zijn mooie stem en gitaarmuziek klinken deze middag. Goed nieuws dus voor iedereen die achter het net heeft gevist bij zijn uitverkochte theaterconcert in november in het Isala.

Platenbus

Leuk voor de kinderen is het optreden van Lejo, het vingerpoppetje uit Sesamstraat, en de workshop vrolijke foomps maken. Verder kunnen Capellenaren onder meer leuke muziek uit vervlogen tijden uitkiezen bij de Platenbus, naar de film in het Dafje dat is omgebouwd tot Reizende Bioscoop en genieten van een privéconcert in de Caravan of Love. De jonge goochelaar en illusionist van Mat's Magic Illusions neemt de bezoekers mee naar een magische wereld en laat spectaculaire en bijzondere goocheltrucs en illusies zien.

Het complete programma met tijdschema is te vinden op:

www.isalatheater.nl

Shopbox

Meer berichten