Ook George Michael krijgt een muzikaal eerbetoon. Jordan Roy, bekend van The Voice, vertolkt in Freedom op meesterlijke wijze zijn repertoire. (Foto: Mark van Velsen)
Ook George Michael krijgt een muzikaal eerbetoon. Jordan Roy, bekend van The Voice, vertolkt in Freedom op meesterlijke wijze zijn repertoire. (Foto: Mark van Velsen) (Foto: Mark van Velsen)

Beleef de 80's opnieuw in het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Megasterren David Bowie, Freddy Mercury en George Michael hadden grote hits in de jaren tachtig. Zij zijn niet meer live te beluisteren, maar in het Isala Theater kan iedereen binnenkort genieten van de muziek van deze pophelden. Gespeeld door de beste tributebands.

Zondagmiddag 30 september levert Bowie Experience het publiek een onvergetelijke reis van beeld en geluid door zijn gouden jaren, van Space oddity tot Let's dance.


Mercury Rising voert dinsdag 23 oktober het publiek in het Isala mee naar de hoogtijdagen van Queen, waarvan Freddie Mercury het boegbeeld was. Mercury had een ongezien stembereik van vier octaven, maar zanger William Neo evenaart dat. Extra bijzonder wordt dit optreden door de duetten met een operazangeres en de bijdrage van vier zangeressen, een strijkkwartet en een rockband.
George Michael krijgt op 9 november een muzikaal eerbetoon. Jordan Roy, bekend van The Voice, vertolkt in Freedom op meesterlijke wijze zijn repertoire. Jordan weet samen met zijn liveband het publiek te raken met een uniek geluid van meerstemmigheid.

Televisiepresentator John Williams weet hoe hij het publiek meeneemt naar de zwoele en dampende jaren '80 en '90. Vrijdag 5 oktober doet hij dat in het Isala en zingen Sharon Doorson en Carolina Dijkhuizen met liveband de beste R&B-nummers uit die jaren. Een oldskool outfit is toegestaan!

www.isalatheater.nl

Meer berichten