Foto:

De Isala Series: Verrassend en voordelig

  Cultuur

Capelle - Meer mooie avonden uit voor een betaalbare prijs? Dat kan met de Isala Series. Voor het tweede seizoen heeft het Isala Theater drie series samengesteld met een inspirerend, gevarieerd aanbod van theatervoorstellingen.

De voorstellingen zijn verspreid over het seizoen en worden aangeboden met 20% korting. Wie al kaarten heeft voor een losse voorstelling kan de kortingsprijs alsnog verkrijgen bij aanschaf van de andere voorstellingen uit de serie.

De serie Over het voetlicht is echt iets voor liefhebbers van toneel met een boodschap. Hierin zitten The mountaintop, De Indië monologen en de vlijmscherpe theatervoorstelling 'A seat at the table' scoorde vorig jaar nog hoge ogen in de ARTi SHOCK-competitie van het Isala met Samenloop van omstandigheden, in 'A seat at the table' schetst Saman Amini met drie anderen een humoristisch en kritische kijk op racisme in onze samenleving.

Voor muziekfans is er de serie Intiem geluid met voorstellingen van Tim Akkerman, Calefax & Eric Vloeimans en Lakshmi. De laatste noemt haar muziek 'pop noir', popmuziek met een randje. In de serie Muzikale vrouwen zitten prachtige stemmen die zingen van country tot pop. Lucretia van der Vloot bijvoorbeeld, die met haar band de megahits van haar idool Gladys Knight zingt zoals Midnight train to Georgia en If I where your woman. The BlueBirds en Janne Schra zitten in dezelfde serie. Meer informatie op: www.isalatheater.nl.

Meer berichten