De wijn vloeit niet alleen rijkelijk tijdens de voorstelling, maar ook na afloop bij de WIJNproeverij.
De wijn vloeit niet alleen rijkelijk tijdens de voorstelling, maar ook na afloop bij de WIJNproeverij.

Geniet van WIJN en wijn

  Cultuur

Capelle - Vier sterren kreeg de thrillerkomedie WIJN van de Volkskrant en NRC. Het zeer goed gespeelde toneelstuk is dinsdag 20 maart in het Isala Theater te zien. Voor wie net zo van wijn houdt als de hoofdrolspelers is er na afloop een WIJNproeverij.

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… De zes spelers, onder wie Porgy Franssen, Carine Crutzen en Vincent Croiset, nemen u mee in een met wijn doordrenkte avond. Maar alles loopt net even anders dan verwacht.
Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig is het niet, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

WIJNproeverij

In samenwerking met wijnkoperij Huub Oostendorp uit Schoonhoven organiseert het Isala theater na afloop van de voorstelling een WIJNproeverij. Voor € 9,95 zijn er zes heerlijke wijnen te proeven, waar Huub bovendien van alles over vertelt. Meer informatie via www.isalatheater.nl. Reserveren kan ook via de website.De voorstelling in het Isala Theater begint om 20.15 uur, entree is 28,50 euro.

Meer berichten