Met The Inevitables presenteert Het Groot Niet Te Vermijden 19 en 20 januari een vlammende show in het Isala. (Foto: Jan-Willem Bulee)
Met The Inevitables presenteert Het Groot Niet Te Vermijden 19 en 20 januari een vlammende show in het Isala. (Foto: Jan-Willem Bulee) (Foto: Jan-Willem Bulee)

Niet te vermijden in het Isala Theater!

  Cultuur

Capelle - Met The Inevitables presenteert Het Groot Niet Te Vermijden 19 en 20 januari een vlammende show in het Isala. Het stokje wordt doorgegeven aan nieuwe muzikanten en een oudgediende keert terug op het vertrouwde nest. Kenmerkend voor het Rotterdamse mannengezelschap zijn de veelzijdige muziek, de aanstekelijke humor en de vliegensvlugge wissels.

In hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling The Inevitables neemt Het Groot het publiek mee op naar alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap.

Dat bij de mannen van Het Groot muziek door de aderen stroomt, is wel duidelijk. Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten laten het publiek een avond lang genieten. Een sprankelende, niet te missen voorstelling, The Inevitables met Martin Bakker, Chris Grem, Jochem Kroon, Peter Tinke en Evert Josemanders.

Tip: Opvliegers 3

Opvliegers 3 zie je op dinsdag 16 januari in het Isala, er zijn nog enkele plaatsen. Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland vervelend in het nieuws gekomen doordat er een nogal gênant filmpje op het internet is verschenen. Lydia wil weg uit Nederland, maar haar vriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken. Ze besluit alleen te vertrekken naar New York. Ze ontmoet drie dames en samen dompelen zij zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway en Central Park.

www.isalatheater.nl

Meer berichten