Logo ijsselenlekstreek.nl


Liesbeth List de musical is op zaterdag 7 oktober te zien in het Isala Theater in Capelle. (Foto: Roy Beusker)
Liesbeth List de musical is op zaterdag 7 oktober te zien in het Isala Theater in Capelle. (Foto: Roy Beusker) (Foto: Roy Beusker)

Liesbeth List de musical in het Capelse Isala Theater

  Cultuur

Capelle aan den IJssel - De publieksreacties na afloop van de musical Liesbeth List zijn lovend: 'Cast en crew krijgen een daverend applaus van het publiek. Mensen zijn zichtbaar ontroerd en verlaten druk pratend de zaal. En terecht. Een mooie, indrukwekkende musical.' Liesbeth List de musical met onder andere Renée van Wegberg is zaterdag 7 oktober te zien in het Isala Theater.

Liesbeth List de musical vertelt een ongelofelijk levensverhaal over een ongelofelijke carrière. Een verhaal over een vrouw die tegenslagen kende, alles overwon en altijd nieuw succes had. Een musical over een van Nederlands grootste muzikale vedettes.

Het verhaal speelt zich af in het hoofd van Liesbeth. Het decor is constant, maar neemt het publiek mee naar verschillende locaties. Het publiek beleeft de momenten zoals Liesbeth deze heeft beleefd.

Tijdens de voorstelling is het soms even slikken. Liesbeth die op hele jonge leeftijd haar moeder verliest, Liesbeth die haar man verliest en Liesbeth die haar beste vriend verliest. Het leven kan hard zijn, maar bestaat ook uit mooie momenten. Heb het leven lief.

De voorstelling is op zaterdag 7 oktober om 20.15 uur in de grote zaal van het Isala Theater aan het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. Entree kost 37,50 euro (CJP / 65+ 36,00 euro).


Première Jeans in Isala

Op maandag 9 oktober legt het Isala Theater de rode loper uit voor de cast van Jeans. De première van de show A brand new day in het Isala staat garant voor een swingende avond uit voor jong en oud.

Jeans zorgt al vele seizoenen voor swingende voorstellingen. Een wisselende cast van jonge zang-, dans- en acteertalenten brengt keer op keer een kleurrijk aangeklede show vol dans en zang van alle tijden en stijlen: van disco, reggae en Nederlandstalig, tot powerballads en hedendaagse popmuziek. A brand new day is een show om niet te missen!

De première van de show A brand new day is op maandag 9 oktober om 20.15 uur in de grote zaal van het theater. De entree kost 31,50 euro (CJP / 65+ 30,00 euro).

Over het Isala Theater

In de IJssel en Lekstreek wordt iedere week gepubliceerd over de aankomende voorstellingen in het theater aan het Stadsplein. Wil je meer weten over het Isala Theater in Capelle of over de voorstellingen die dit seizoen op de planning staan? Kijk dan op de website van het theater voor informatie over shows, toegangskaarten en nog veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat je bij een bezoek aan een voorstelling gratis kan parkeren achter het gemeentehuis?

www.isalatheater.nl

Meer berichten


Shopbox