Logo ijsselenlekstreek.nl


<p>Diederik Jekel met theatercollege in Isala.</p>

Diederik Jekel met theatercollege in Isala.

(Foto: PR Isala Theater)

Volg interessante theatercollege’s in Isala

  Cultuur

Capelle - Volgend seizoen is een aantal interessante theatercollege’s te volgen in het Isala Theater. Een lezing in een aantrekkelijk jasje waardoor het makkelijker en leuker is om naar te kijken en om informatie binnen te krijgen. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel, bekend van zijn simpele uitleg over wetenschap op tv (denk aan RTL Boulevard of Beat the Champions) en Berthold Gunster, de grondlegger van Omdenken, komen beide naar Capelle om bezoekers op een leuke manier iets te leren en te inspireren. 

Het is een rare tijd. Zoals verwacht loopt alles anders. Met alle problemen is omdenken relevanter dan ooit. En wie kan hier op 21 september beter over vertellen dan de grondlegger van Omdenken zelf Berthold Gunster. Diederik Jekel brengt 5 oktober de ideale mix tussen leren en inspireren. Tijdens Orde in de chaos behandelt hij alles, van kattenfilmpjes tot het begin van de oerknal, er is dans en confetti. Het wordt een college, theatershow en therapie in één.
Donderdag 2 september 12.00 uur begint de verkoop voor de overige voorstellingen in het seizoen. In deze periode zijn nog meer theatercollege’s geprogrammeerd waaronder een college van Francis van Broekhuizen, Dominic Seldis, Joël Broekaert en Wilfried de Jong.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden