<p>Sc&egrave;nefoto uit De slag om de Schelde.</p>

Scènefoto uit De slag om de Schelde.

(Foto: Lennert Hillege)

Topfilms in Isala Theater, kom ook kijken!

  Cultuur

Capelle - Eindelijk is het zover, het Isala Theater mag weer open! En filmliefhebbers kunnen deze maand hun geluk op, zij kunnen de hele maand juni in het weekend genieten van topfilms als de bejubelde Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde, het muzikaal komisch drama The Singing Club en de grote Oscarwinnaar van dit jaar Nomadland. De verkoop gaat snel en een paar films waren direct uitverkocht. Inmiddels zijn ze bijgeboekt en zijn er weer plaatsen beschikbaar.

De Slag om de Schelde brengt een van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa onder de aandacht en vertelt het verhaal van drie jongeren. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid. Een aanrader om op groot scherm te zien. Vrijdag 18 en zaterdag 19 juni in het Isala.
Oscarwinnaar Nomadland is vrijdag 25 en zaterdag 26 juni te zien in het Isala. Deze Amerikaanse dramafilm vertelt het verhaal van Fern, over de ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada waarna zij(Frances McDormand) met een bus op pad gaat om de wereld te verkennen als een moderne nomade.
The Singing Club (11 en 12 juni) is de feelgoodfilm van het jaar. Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert Kate (Kristin Scott Thomas) een groep vrouwen op de basis te overtuigen een zangkoor te beginnen.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden