<p>Slagwerkgroep Percossa is een van de artiesten die een gratis muzikaal programma heeft samengesteld voor de Kindermuziekweek.</p>

Slagwerkgroep Percossa is een van de artiesten die een gratis muzikaal programma heeft samengesteld voor de Kindermuziekweek.

(Foto: Boy Hazes)

Isala tipt inspirerende Kindermuziekweek

  Cultuur

Capelle - Een muzikale tip van het Isala Theater voor kleine theatervrienden: de Kindermuziekweek. Vanaf vrijdag 9 april kunnen kinderen tien dagen lang online meedoen aan een inspirerend programma. Verwacht muzikale, gezellige én leerzame activiteiten van bijvoorbeeld Dirk Scheele of Percossa.

Iedereen kan zelf een programma samenstellen uit de (online) activiteiten. Je kunt kennismaken met verschillende muziekstijlen, zingen, dansen, actief meedoen of juist rustig luisteren. Bekende artiesten uit het Isala Theater doen ook mee. Zo leren oudere kinderen percussie met Percossa en kunnen de allerkleinsten muziek maken met Dirk Scheele. Er zijn er ook dagelijks online muzieklessen te volgen. Het hele programma voor 0 tot 12 jaar staat op www.kindermuziekweek.nl.
De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van dertien Nederlandse organisaties uit de muzieksector. Muziek is belangrijk voor iedereen en dat wil de stichting meegeven aan de jongste generatie: ‘Muzikale ontwikkeling draagt bij aan de algemene cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen.’ Daarom worden jaarlijks tijdens de Kindermuziekweek allerlei gratis muzikale activiteiten aangeboden.

Meer tips van het Isala op www.isalatheater.nl/thuistips.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden